Om Korsgaard Web

Korsgaard Web er et bureau stiftet i 2004 af Anett Korsgaard Nissen, Cand.IT.

KorsgaardWeb arbejder med såvel Web- som Printløsninger for små og mellemstore virksomheder i Midtjylland.

P.t. underviser jeg fuldtid på Aarhus Universitet Herning i multimedier, men udfører stadig små og store projekter for private og virksomheder.

 

Vi holder hvad vi lover - Ingen hokus pokus

Her er ingen hokus pokus, kancellisprog eller uforudsigelige ekstraudgifter - vi siger tingene, som de er og leverer til tiden og til den aftalte pris.

 

Webdesign, CMS og SEO

Korsgaard Web tilbyder webdesign af høj kvalitet, der efter ønske og behov kan suppleres med et brugervenligt online opdateringssystem - Content Management System (CMS). Det gør det nemt og overskueligt for små og mellemstore virksomheder at have et professionelt look på internettet uden at skulle tage eksamen eller have tilknyttet eget IT personale.

Alle Webløsninger er søgemaskineoptimerede (SEO) og du vil få undervisning i hvordan du selv kan være med til at gøre din hjemmeside endnu mere søgemaskineoptimeret og dermed komme gratis højere op på søgeresultaterne.

 

Grafik og print

Har du et logo eller starter du helt fra bunden og skal lave et nyt image? KorsgaardWeb hjælper dig igennem hele processen. Vi kan hjælpe dig med at forny din virksomhedsidentitet, skabe en helt ny identitet til dig.

Eller måske har du bare brug for hjælp til at få lavet en ny brochure? Nye visitkort?

Alt printmateriale udvikles efter dit behov og med respekt for dit brand.

 

Høj tilpasning af alle produkter

Det skal være nemt for vore kunder at få fuldt udbytte af såvel internettets potentiale som det trykte medie. Kunden er det helt centrale omdrejningspunkt. Der bliver lyttet til hvad du siger og løsningerne skræddersyes så de passer til både dine faktuelle behov samt industriens standarder.

Du skal ikke "nøjes" med hovsa-løsninger og fiks-fakserier. Selv til en billig pris kan man få det bedste produkt.

 

Nystartet? Stort behov - få midler

Er du nystartet og har brug for mange ting på en gang til få midler.  Få professionel hjælp fra starten så du undgår at skulle hele turen igennem igen 1 år efter du er startet.

Ring og få en snak om hvor du skal prioritere dine midler.

Det skal være muligt at få en god start til en overkommelig pris.